VAŠA SPLETNA TRGOVINA NOVIH IN RABLJENIH PEKARSKIH STROJEV

Iščete rabljene pekarske stroje, kot so spiralni gnetilniki, nadstropne peči, rešetkaste peči, sistemi za zvitke, sistemi za peko kruha, NOVO blago, dodatke, stroje za stepanje, mešalnike,

VAŠA SPLETNA TRGOVINA NOVIH IN RABLJENIH PEKARSKIH STROJEV

Imamo veliko izbiro rabljenih pekarskih strojev in opreme ter pestro ponudbo dodatne opreme. Ali iščete rabljene pekarske stroje, kot so spiralni gnetilniki, ploščadi, rešetkaste peči, sistemi za zvitke, sistemi za kruh, NOVO blago, pribor, stroji za stepanje, mešalniki, stroji za navijanje, stroji za polnjenje, dolgi valjarji za bagete, sistemi za lug, stiskalnice za zvitke, stroji za preste, pečice, cvrtniki za maščobo, enote za nadzor temperature, stroji za pecivo, dvigala, stroji za gnetenje, sistemi za kislo testo, stroji za rezanje, silosi in še več ...

Na zalogi imamo več strojev! Tudi za slaščičarske potrebe!

Likvidacija podjetja: Odkupimo vaše pečice in stroje

Če je treba podjetje likvidirati, je preprodaja strojev le ena od mnogih nalog, ki jih je treba opraviti. Pri tem vam bodo z veseljem pomagali pekarski stroji BackTim. Kot specialist za rabljene pekarske stroje lahko prevzamemo tako posamezne naprave kot celotno pekarsko opremo. Z veseljem vam postavimo tudi pošteno ceno specialnih strojev.

Naše podjetje s sedežem v Bielefeldu ima prostorno razstavno dvorano, v kateri na površini 3000 kvadratnih metrov predstavljamo široko paleto rabljenih pekarskih strojev. Naš pridruženi razstavni prostor je prva kontaktna točka za peke iz vse Nemčije, ki iščejo rabljeno opremo za svoje podjetje. Z veseljem odkupimo tudi vaše stare stroje. Od peči do silosov za moko, naprav za pripravo testa do popolnih proizvodnih linij, skoraj vsako napravo sprejmemo v delno zamenjavo.

Odkup in odvoz po korektnih cenah


Kot strokovnjaki v industriji natančno vemo, koliko so vredni vaši stari stroji. Ne glede na to, ali so naprave skoraj nove ali v povprečnem stanju: z veseljem prevzamemo vaše sisteme v delno menjavo. Stare stroje običajno pripravimo, pregledamo in očistimo, preden jih ponudimo kupcem kot rabljene pekarske stroje. Ne glede na to, ali so delno prenovljeni ali popolnoma prenovljeni: komercialne pekarne vseh velikosti bodo v naši ponudbi našle pravo opremo.

Potrebujete pomoč pri demontaži in odstranitvi vaših sistemov? Tudi tukaj vam je na voljo BackTim  Pekarska tehnika kot kompetenten ponudnik storitev. Naši izkušeni monterji bodo z veseljem prevzeli vse prihajajoče naloge in vedno sledili vašim operativnim postopkom. Navsezadnje natančno vemo, koliko načrtovanja stoji za likvidacijo podjetja. Naši strokovnjaki spremljajo vašo likvidacijo podjetja in prevzamejo celotno demontažo in odvoz, tako da lahko v miru poskrbite za tekoče posle.

Poiščite zdaj in prodajte rabljene pekarske stroje Likvidacija pekarn

Ne glede na to, ali gre za majhno obrtno podjetje, verigo pekarn ali industrijsko pekarno: mi smo vaš kontakt, če iščete kupca za rabljene pekarske stroje. Od mešalnika testa do celotne proizvodne linije, v menjavo delov prevzamemo stare stroje vseh vrst in velikosti. Če iščete novo poslovno opremo, boste v našem dobro založenem razstavnem prostoru v Bielefeldu zagotovo našli, kar iščete.

Kontaktirajte nas in zahtevajte neobvezujočo ponudbo za vašo rabljeno opremo. Vaše stare rabljene pekarske stroje lahko po ugodnih cenah prodate specializiranemu trgovcu in prepustite razgradnjo našim izkušenim mehanikom. Nič torej ne ovira nemotenega delovanja.

Kupujemo in prodajamo

leta rabljeni pekovski stroji. Po izbiri kupca v pekovskem stanju ali strokovno remontovan.

V našem skladišču s površino 2000 kvadratnih metrov imamo vedno dobre, rabljene in prenovljene pekovske stroje.

Prosimo, kontaktirajte nas kadarkoli.

Telefon: 05224 / 9769239

E-naslov: info@backtim.com

Nazaj Tim

Sorodne objave

Nalagam. Prosimo počakajte.

Trenutni mali oglasi z naše tržnice

Nalagam. Prosimo počakajte.
Izbira kategorije