Izdelek, izbran za vas poglej vse
Najboljši oglas
Cena na zahtevo
Najboljši oglas
Cena na zahtevo
Najboljši oglas
Cena na zahtevo
čaka

Rabljeni pekarski stroji

V kategoriji pekarskih strojev lahko trgovci in končni uporabniki najdejo in ponudijo visokokakovostne rabljene pekarske stroje za vsako uporabo. Odkrijte zakaj rabljeni pekarski stroji predstavljajo trajnostno alternativo novim strojem ter spoznajo različne proizvajalce in področja uporabe.

Rabljeni pekarski stroji - trajnostna alternativa

Nakup rabljenih pekarskih strojev je odličen način za varčevanje z viri, hkrati pa izkoristite visoko kakovost in zmogljivost. V primerjavi z novimi stroji je rabljena oprema pogosto cenejša in je že opazila svoj vpliv na okolje. Z vzdrževanjem in ponovno uporabo pekovskih strojev dragoceno prispevate h krožnemu gospodarstvu in se izognete nepotrebnim odpadkom.

Proizvajalec pekarskih strojev

V Machinengo vam ponujamo široko paleto rabljenih pekarskih strojev priznanih proizvajalcev kot so:

 • Winkler
 • Rondo
 • JAC
 • Kemper
 • MIWE
 • Diosna
 • Fritsch
 • W&P
 • Fortuna

Ti proizvajalci so znani po visokokakovostnih izdelkih in trajnosti. Pri Machinengu boste našli tako obnovljene kot tudi dobro vzdrževane rabljene stroje teh znamk.

Področje uporabe pekarskih strojev

Naša platforma ponuja pekarske stroje za različne aplikacije, kot so:

 • Obdelava testa: gnetilni stroji, delilniki testa, okroglilniki testa, stroji za testo
 • Peka: Peči, tunelske peči, nadstrešne peči, konvektomati
 • Hlajenje: hladilniki, zamrzovalniki, hladilni agregati
 • Pakiranje: pakirni stroji, etiketirni stroji, stroji za zapiranje
 • Dekoracija: stroji za oblivanje čokolade, stroji za brizganje

Ne glede na to, ali vodite majhno obrtno podjetje ali veliko industrijsko pekarno - pri Machinengu boste našli prave stroje za svoje potrebe.

Trajnost rabljenih pekarskih strojev

Rabljeni pekarski stroji prispevajo k trajnosti tako, da podaljšujejo življenjski cikel strojev in zmanjšujejo vpliv proizvodnje na okolje. Prav tako zmanjšajo porabo energije, saj so pogosto že energetsko učinkovitejši od starejših modelov. Pri Machinengu cenimo preglednost in vam nudimo vse informacije, ki jih potrebujete za sprejemanje premišljenih odločitev.

Zaključek

Rabljeni pekarski stroji so trajnostna in stroškovno učinkovita alternativa za vsakogar, ki želi svoje podjetje voditi na okolju prijazen način, hkrati pa imeti koristi od visokokakovostne opreme. Pri Machinengu vam ponujamo široko paleto naprav različnih proizvajalcev in področij uporabe, tako da lahko najdete prave stroje za svoje individualne potrebe.

Pekovski stroji pri Machinengu

Machinengo je vaša trgovina na enem mestu za nakup in prodajo rabljenih pekovskih strojev. Ponujamo uporabniku prijazno platformo, kjer lahko trgovci in končni uporabniki preprosto in učinkovito navedejo in kupijo svoje stroje. Naša služba za stranke vam je vedno na voljo, da vam pomaga pri kakršnih koli vprašanjih ali težavah.

Pri Machinengu cenimo kakovost, preglednost in trajnost. Zato vam trgovci na Machinengu ponujajo rabljeni pekarski strojiki je smiselno tako ekološko kot ekonomsko. Odkrijte našo široko ponudbo zdaj in izkoristite prednosti rabljenih pekarskih strojev.

Za kupce

Povpraševanje trgovcem o ponujenih strojih je možno brez registracije. Pri nakupu pekarskih strojev se zanesite na trajnost in kakovost – zanesite se na rabljene pekarske stroje!

Za trgovce

Prijavite se na Machinengo še danes, da ponudite svoje rabljene pekarske stroje in odkrijete številne možnosti, ki vam jih ponuja naša platforma.

Takšen filter

Takšen filter

Splošno

Od
Bis

Iskanje po območju