Izdelek, izbran za vas poglej vse
Najboljši oglas
Cena na zahtevo
Najboljši oglas
Cena na zahtevo
Najboljši oglas
Cena na zahtevo
Najboljši oglas
Cena na zahtevo
čaka

Rabljeni pekarski stroji

Machinengo je eno vodilnih trgov za rabljene pekovske stroje. Machinengo vam ponuja več kot 2000 rabljenih pekovskih strojev za prodajo. Odkrijte našo široko paleto rabljenih pekovskih strojev po razumnih cenah.

Rabljeni pekarski strojiki so naprodaj pri Machinengu, so priznanih proizvajalcev, kot so Kemper, Diosna, König, Fortuna itd. Ti rabljeni pekarski stroji so zelo zanesljivi in ​​enostavni za vzdrževanje. Z lahkoto boste zadovoljili vse potrebe profesionalnih pekov. Vse rabljene pekarske stroje, ki so tukaj na voljo, je običajno mogoče naročiti in dostaviti takoj.

Machinengo vam ponuja veliko izbiro rabljenih pekarskih strojev številnih proizvajalcev v različnih velikostih, zmogljivostih in modelih. Nudimo vam rabljene pekarske stroje za različne namene kot so: pečice, gnetilnice, slaščičarski stroji, stiskalnice za zvitke itd. Uporabite lahko tudi našo iskalno funkcijo, da najdete točno tisto, kar iščete.

Machinengo ima ekipo strokovnjakov, ki vam pomagajo izbrati pravi rabljeni pekarski stroj za vaše potrebe. Če niste prepričani, kateri stroj potrebujete, vam bomo z veseljem pomagali. Preprosto nas kontaktirajte po telefonu ali e-pošti. Naši svetovalci za stranke vam bodo pomagali pri vseh vprašanjih v zvezi z rabljenimi pekarskimi stroji.

Takšen filter

Takšen filter

Splošno

Od
Bis

Iskanje po območju