Izdelek, izbran za vas poglej vse
čaka

Rabljene trgovinske pečice

V naši kategoriji Rabljene trgovinske pečice predstavljamo paleto pečic, ki so popolne za komercialne uporabnike, kot so pekarne, restavracije, kavarne in vse vrste gostinskih obratov, ki iščejo visokokakovostne rešitve za peko.

Pečica v trgovini je nujno orodje v profesionalni kuhinji in rabljena enota je lahko ekonomična možnost. Tukaj boste našli široko paleto rabljenih pekovskih pečic v trgovinah v različnih velikostih in oblikah, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam.

Ne glede na to, ali iščete parno pečico, konvekcijsko pečico ali kombinirano parno pečico, boste v tej kategoriji našli modele vseh vodilnih blagovnih znamk.

Vemo, da ima vsako podjetje svoje zahteve. Zato ponujamo rabljene pekače za trgovino z različnimi zmogljivostmi - od naprav, ki so popolnoma prilagojene za manjše operacije, do večjih modelov, ki izpolnjujejo visoke zahteve polno izkoriščene proizvodne kuhinje.

Vsaka rabljena trgovska pečica na naši platformi ima podroben opis in fotografije, tako da poznate natančne specifikacije in stanje enote. Naš cilj je pomagati vam najti popolno pečico za vaše podjetje.

Izvedite več o naših rabljenih pečicah v trgovini, primerjajte možnosti in poiščite idealno rešitev za svoje kulinarične potrebe. S široko ponudbo, med katero lahko izbirate, boste zagotovo našli pečico, ki bo povečala produktivnost vaše kuhinje, hkrati pa bo ustrezala vašemu proračunu.
Takšen filter

Takšen filter

Splošno

Od
Bis

Iskanje po območju