Izdelek, izbran za vas poglej vse
čaka

Rabljeni okrogli in dolgi valji

Za obdelavo testa se v pekarnah uporabljajo rabljeni okrogli in dolgi valji. V kategoriji zaokroževanje testa in dolgi valjček boste našli tudi na primer rabljene stroje za pletenje perečev, rabljene dolge valje za bagete in rabljene zaokroževalce za stožce. Pri nekaterih strojih je možno kombinirano krožno in dolgo oblikovanje z enim strojem.

Z nami postanite profesionalci rabljeni okrogli in dolgi valji za testona voljo, ki so zelo zanesljivi in ​​zahtevajo malo vzdrževanja. Na naši tržnici boste našli rabljene okrogle in dolge valje za testo znanih blagovnih znamk, kot so Kemper, Sinmag in Benier. Rabljeni valji za testo in okrogli stroji lahko zlahka zadovoljijo potrebe profesionalnih uporabnikov. Večino rabljenih okroglih in valjčkov za testo, ki jih ponujamo, lahko običajno naročimo in dostavimo takoj.

Če ste našli pravi rabljeni okrogel ali dolgi valjar za testo, lahko preprosto stopite v stik s prodajalcem. Če niste prepričani, kateri rabljeni valjar ali okrogel potrebujete, nam to sporočite. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam bomo z veseljem pomagali pri morebitnih vprašanjih o rabljenih okroglih in dolgih valjih za testo.

Takšen filter

Takšen filter

Splošno

Od
Bis

Iskanje po območju