Euro nazaj

Odkup in prodaja rabljenih pekarskih strojev Euro – Nazaj

Podjetje:
Euro nazaj
naslov:

Teltower Str.12
33719 Bielefeld, Nemčija

telefon:
052130589129
Spletna stran:
https://www.euro-back.com
Delovni čas:
Ponedeljek:
8:00 do 17:00
torek:
8:00 do 17:00
sreda:
8:00 do 17:00
četrtek:
8:00 do 17:00
petek:
8:00 do 17:00
Sobota:
Nedelja +:
Kategorije:
Trgovec s pekovskimi stroji

Opis:

Podjetje Euro-Back se že več let ukvarja s trgovino z rabljenimi pekarskimi stroji in pečicami.
Podjetje je že v drugi generaciji in je vedno imelo v svoji ponudbi več strojev, kot so pakirni stroji, industrijski sistemi in slaščičarske linije, gnetilni stroji, kruhoreznice, polnilne in dozirne naprave, stroji za inkrustiranje, sistemi za kruh vseh vrst.

Zahvaljujoč našim dolgoletnim izkušnjam pri trgovanju z rabljenimi pekarskimi stroji nudimo storitve našim strankam po vsem svetu in smo svoje stroje uspešno prodajali in izvažali v več kot 40 držav. Naše stranke imajo možnost, da nas obiščejo. Obiščite našo 2000 kvadratnih metrov veliko halo in si oglejte našo široko ponudbo in raznolikost. Vedno imamo pri roki veliko izbiro pekovskih strojev.

Stroji so dobavljivi v preverjenem/očiščenem stanju ali na željo kupca v celoti obnovljeni in na novo pobarvani. Prenovili smo že nekaj spiralnih gnetilnikov, dvižnih gnetilnikov, strojev za deljenje in okrogelost testa, stiskalnic, valjčnih sistemov, naglavnih strojev ali celo dvižnih prekucnikov in so na zalogi tako v trgovini kot tudi naprodaj. Tudi priljubljene stroje Rheon najdete tudi pri nas.

Naše večjezično osebje je veselo vsake stranke, ki jo informiramo in seznanimo z našimi rabljenimi pekarskimi stroji, pečicami in drugimi stroji, ki se uporabljajo v pekarnah.

Najboljše ponudbe Euro-Back

Nalagam. Prosimo počakajte.
Komentarjev še ni.
Trgovina: Euro-Back
Euro nazaj
zadnja aktivnost:
13.12.2023
Spletni status:
offline
Priporočite našo spletno stran

Obiščite tudi naše strani v družabnih medijih