slicer

Splošne informacije
Proizvajalec:
izdelek:
pogoj:
prenovljen

Stroj za krožne nože Treif Diskus Smart

  • digitalni nadzor
  • Krožni nož
  • Širina reza nastavljiva od 4 mm do 15 mm
  • 400V 50Hz
  • Obloga iz nerjavečega jekla
  • Teža približno 150 kg
  • Delovna napetost 400 voltov
  • Krmilna napetost 24V / DC V AC
  • Nazivna moč 0,9 kW

Višina: 110cm
Širina: 65cm
Tiefe: 70cm

Pogoji

§ 1 Ponudba in sklenitev pogodbe
(1) Če naročilo izhaja kot ponudba v skladu s § 145 BGB, ga lahko sprejmemo v 14 dneh.
(2) Vse ponudbe Euro-Back-a v Bielefeldu na splošno niso zavezujoče. Predhodna prodaja je rezervirana, dokler ponudba ne bo sprejeta. Pogodba se sklene le z našo pisno potrditvijo naročila. Če dogovorjeni polog ni izveden v roku, določenem v potrditvi naročila, lahko izvajalec odstopi od naročila in naročniku / kupcu fakturira pavšalno ceno za obdelavo in škodo v višini 10% čiste vrednosti naročila. Naročnik izrecno sprejema to pogodbo.
(3) Vsi pogodbeni sporazumi zahtevajo pisno obliko ali pisno potrditev s strani nas. To velja tudi za ustne dogovore in zagotovila ter za nadaljnje spremembe pogodbe, odstopanja in dodatke k splošnim pogojem. Učinkovite so le, če jih pisno potrdimo.
(4) Kupec mora v naročilu ali na računu vnaprej plačati dogovorjeni znesek.

§ 2 Predloženi dokumenti
Pridržujemo si lastninske pravice in avtorske pravice za vse dokumente, ki jih kupcu posredujemo v zvezi z oddajo naročila, kot so izračuni, slike, video posnetki itd. Ti dokumenti morda ne bodo dostopni tretjim osebam, razen če stranki damo izrecno pisno soglasje.

§ 3 cene in pogoji plačila
(1) Vse naše cene so v skladišču, brez embalaže in plus DDV po trenutno veljavni stopnji. Stroški pakiranja se zaračunajo na zahtevo.
(2) Špediter mora imeti menjalno paleto pripravljeno za dostavo. Če kupec nima palete za zamenjavo, zaračunamo provizijo v višini 25,00 evrov na paleto.
(3) Kupnino je treba plačati ob dostavi v gotovini ali, če je bilo to predhodno pisno dogovorjeno, vnaprej samo na račun Euro-Back, naveden na računu. Odbitek popusta ni dovoljen.
(4) Pridržujemo si pravico do primernih sprememb cen v primerjavi s ponudbami zaradi spremenjene plače, materiala in prodajnih stroškov za dobave, opravljene 3 mesece ali pozneje po sklenitvi pogodbe.

§ 4 Pobot in pravice pridržanja
Kupec je upravičen do pobota le, če so njegove nasprotne tožbe zakonito določene ali so nesporne. Stranka je pooblaščena za uveljavljanje pravice do pridržanja le, če njena nasprotna tožba temelji na istem pogodbenem razmerju.

§ 5 Datumi dostave, roki, zamuda
(1) Po prejemu plačila lahko blago, ki je na zalogi in pripravljeno na odpremo, odpošljemo v 4-7 delovnih dneh. Za večje sisteme, linije ali stroje, ki jih je treba popraviti, je dobavni rok od 8 do 20 tednov, odvisno od stanja in stanja blaga. Remontov v našem podjetju ne izvajamo, izvajajo pa jih specializirana tuja podjetja. Ne jamčimo za noben remont, demontažo ali rekonstrukcijo.

§ 6 Prenos tveganja ob odpremi
Če je blago kupcu poslano na njegovo zahtevo, tveganje nenamerne izgube ali nenamernega poslabšanja blaga preide na kupca, ko je poslano kupcu, najpozneje ob odhodu iz skladišča. To velja ne glede na to, ali je blago odpremljeno iz kraja izvedbe ali kdo nosi stroške prevoza. Če se odprema pošiljke odloži zaradi razlogov, za katere je odgovoren kupec, se tveganje prenese, ko je blago pripravljeno na odpremo.

§ 7 hramba lastninske pravice
(1) Pridržujemo si pravico do dobavljenega predmeta, dokler niso v celoti plačane vse terjatve iz dobavne pogodbe. To velja tudi za vse prihodnje dostave, tudi če se nanje ne sklicujemo vedno izrecno. Kupca lahko kupimo nazaj, če se stranka obnaša v nasprotju s pogodbo.
(2) Dokler lastništvo ali blago še ni prešlo nanj, je kupec dolžan skrbno ravnati z kupljenim predmetom. Zlasti jih je dolžan na lastne stroške ustrezno zavarovati po njihovi nadomestni vrednosti pred krajo, požarom in škodo zaradi vode itd. Če je treba opraviti vzdrževalna in inšpekcijska dela, mora stranka to opraviti na svoje stroške. Dokler lastništvo še ni minilo, nas mora kupec nemudoma pisno obvestiti, če je dobavljeni predmet zasežen ali izpostavljen drugim posegom tretjih oseb. Če nam tretja oseba v skladu s § 771 ZPO ne more povrniti sodnih in zunajsodnih stroškov tožbe, kupec odgovarja za našo škodo.

§ 8 Garancija in garancija
(1) Podjetje Euro-Back prodaja blago, kot je vidno, brez kakršnih koli garancij ali garancij. Funkcionalni preizkus blaga se lahko izvede na zahtevo, brez odgovornosti.
V 14 dneh od prejema blaga lahko kupec takoj prijavi skrite ali nevidne napake prodajalca in jih uveljavi. V nasprotnem primeru se blago šteje za odobreno.
V primeru napake lahko prodajalec blago zamenja ali po potrebi prevzame nazaj in povrne kupnino blaga.

§ 9 Potrditev prihoda
V primeru dostave znotraj skupnosti v drugo državo članico EU je treba prihod in čas prihoda pošiljke potrditi pisno in elektronsko. Potrdilo o prijavi je mogoče napisati tudi v angleščini. Za druge jezikovne različice je potreben uradni prevod. Davek na dodano vrednost je na računu prikazan in izračunan kot ločena postavka "depozit". Takoj, ko bomo prejeli potrdilo o vstopu, izpolnjeno v celoti in pravilno, bo polog povrnjen.

Ocene

Komentarjev še ni.
Komentar lahko napišete tukaj

Vnesite vsaj 10 znakov.
Nalagam. Prosimo počakajte.
* Obvezno
Nalagam. Prosimo počakajte.
732 ogledov
0 x zabeleženo
Prikaži podrobnosti
SLO GES G P

Številka oglasa: 21976

Stroški pošiljanja na zahtevo
Minimalna količina naročila: 1
1 na voljo.

Registriran od:02.12.2021

Pošljite povpraševanje

Niste prijavljeni kot uporabnik. Vnesite svoje ime in e-poštni naslov!

Nalagam. Prosimo počakajte.
Podrobnosti o ponudniku

Euro nazaj

(Še ni ocen)
Priporočite ta članek

Obiščite tudi naše strani v družabnih medijih